???????????? ???????????????????? ???????????? ???????? ???????????????? ???????? ????????????????- ???????? ????????????????????????????????­???????????? ????????????????????????????, ???????? ????????????????????????????????­???????????? ???????????? ????????????????????­???????????????????????? ???????????? ???????? ????????????????????????.

Een gezonde leefstijl is een essentieel onderdeel van de zorg voor je hart en vaten. Grote maaltijden kunnen een trigger zijn voor het ontstaan van hartinfarcten. Factoren die een rol spelen zijn hogere bloedsuikerwaardes, meer insuline en toename van de bloeddruk.

Cardioloog en hoogleraar Leonard Hofstra (bron: arts en leefstijl) adviseert iedereen >50 jaar, rokers en mensen met overgewicht om hun cholesterol te laten checken. Zeker na de feestdagen.

Dat kan vanaf 21 februari bij Healthcare Assist door middel van een HealthCheck. Middels een klein prikje in de vinger kan ik het totaal cholesterol, je goede en slechte vetten, de triglyceriden en de verdeling hiervan (de ratio) in het lichaam zien.

Mijn missie is dat iedereen die waardes kent.

Meer lezen:

https://www.ad.nl/koken-en-eten/waarom-je-nu-even-naar-de-dokter-moet-zeker-als-je-50-plus-bent-en-te-dik~ab71530a/?utm_source=whatsapp&utm_medium=social&utm_campaign=socialsharing_web
Stuur een Whatsapp naar Kelly