Ook dit jaar kun jij weer ontspannen en relaxen want het mooiste en meest persoonlijke cadeau heb je hier gevonden! 

Waarom?

Als de feestdagen naderen, zoals Sinterklaas en Kerstmis, schieten we massaal volledig in de stress. Het zijn vaak echte breinbrekers om te bedenken wat de ontvanger nou écht gelukkig maakt. De laatste jaren is er een nieuwe trend ontstaan, mensen lijken tegenwoordig precies te weten wat ze willen. En dat laten ze graag weten door lijstjes te maken met vooraf gekozen cadeaus. Maar naast deze trend, die een einde lijkt te maken aan de stress om het perfecte cadeau te vinden, vinden we het nog steeds leuk om een zelf gekozen en persoonlijk cadeau vol enthousiasme te geven. De meesten van ons vinden het überhaupt al ontzettend leuk om een cadeau te ontvangen, voor welke gelegenheid ook. Maar een cadeau geven zorgt pas echt voor een gelukzalig gevoel. Heb je een emotionele oppepper nodig, geef dan iemand een cadeau! 

En hoe tof is het dan wanneer jij met je cadeau echt voor een persoonlijke impact kan zorgen? 

Je cadeau wordt zeker gewaardeerd, omdat je de tijd hebt genomen om dit te kiezen met de persoon in kwestie in gedachte en wat jullie gemeen hebben. Gezondheid is van en voor iedereen. Gezonde keuzes maken is niet voor iedereen makkelijk, vaak heb je geen idee hoe je je er nu werkelijk voor staat met je (interne) gezondheid.  Help daarom de ontvanger van je cadeau hiermee. 

Met de HealthCheck van Healthcare Assist worden gezonde keuzes voor iedereen mogelijk. 

Geef dus een cadeau met sociale impact! Wanneer je deze voucher vóór 15 december koopt krijg je niet alleen 10% korting maar krijgt de ontvanger wanneer deze de voucher inwisselt ook nog eens een leuke en gezonde goodie cadeau! 

 Kom je de voucher ophalen in de praktijk?

Dan zorg ik ervoor dat je voucher in een mooie geschenkverpakking zit inclusief de goodies, kan je zelf kiezen of je de goodies zelf houdt of weg geeft 😉 

 

Stuur een Whatsapp naar Kelly