Health Coaching

Gezondheid met

Health Coaching

Belangrijk is hoe we gezonde gewoontes kunnen vertalen naar de eigen situatie en deze te verankeren in het dagelijks leven. Dit doe ik door onder andere inzichtelijk te maken dat er samenhang is tussen lichaam, geest, emoties, relaties en zingeving. Zo bespreek ik met jou welke wensen, behoeften en verlangens jij hebt. Hierbij heb je de ruimte om zelf aan te geven wat voor jou betekenisvol is, waar je aan wil werken en wat je nodig hebt om je doelen te bereiken. De zorg en ondersteuning die ik verleen, is gericht op jouw doelen.

Indien je behoefte hebt aan coaching met betrekking tot het veranderen van je leefstijl gaan we samen aan de slag om gezondheidswinst te boeken!

Omdat het belangrijk is dat ik een goed beeld heb van wie jij bent en hoe je er met je gezondheid voor staat, begint jouw coachtraject altijd met een Health Check. Na de Health Check besluiten we samen of ik jou verder kan helpen.

Met mijn paramedische achtergrond, aangevuld met de opleiding voor Acceptance and Commitment Therapy, gaan we kijken of we antwoorden omtrent gezonde gewoontes kunnen vinden. Dit om ervoor te zorgen dat we de kans op leefstijl-gerelateerde ziekten, zoals diabetes type II en hart- en vaatlijden kunnen verminderen.

Maar dat is niet het enige, je gezondheid is niet alleen gericht op het fysieke. Net als iedereen kan ook jij in het leven te maken krijgen met situaties waardoor je de grip op het leven (even) kwijt bent, je overbelast voelt, over je grenzen heen gaat of vast loopt. Middels ACT coaching leer ik je op een handige manier omgaan met vervelende gedachten en gevoelens, zodat je kunt blijven investeren in de dingen die je echt belangrijk vindt.

Graag ga ik samen met jou op zoek naar antwoorden voor een rijker en zinvol leven. 

De zorg en ondersteuning die ik verleen, is gericht op jouw doelen

Mijn klanten

Ik had het gevoel dat ik aan het leven was met een aangetrokken handrem, en zat in een wat mindere periode in mijn leven. Via, via ben ik bij Kelly terechtgekomen. Kelly is oprecht geïnteresseerd en een warm persoon. Haar menselijke maar soms ook confronterende aanpak hebben mij een beter inzicht gegeven in mijn eigen functioneren. Een paar goede gesprekken hebben mij veel gebracht. Veelal zijn het zaken die je zelf al weet, maar het is fijn om samen met een objectief iemand de puntjes op de spreekwoordelijke i te kunnen zetten.

Johan

Mijn klanten

Kelly is een zeer deskundige empathische leefstijlcoach. Door al haar kennis, open houding en professionele coaching heb ik echt inzichten gekregen om tot leefstijl verandering te komen.
Ik gun iedereen een leefstijltraject bij haar. Op naar nog meer Positieve Gezondheid ????????

Marit

Mijn klanten

Kelly’s menselijke benadering en professionele begeleiding, maakt dit coaching traject tot een waardevolle bijdrage aan een gezonde levensstijl. De ondersteuning van de DX4 heeft hier ook een belangrijke rol gespeeld: in relatief korte tijd een goede balans tussen lichaam en geest. Een mooie ervaring!

Koos Min

Levensvragen

Coachtechniek

De technieken waar ik als Coach mee werk en bekwaam in ben komen voort uit ‘Motiverende Gespreksvoering’ en ‘ACT’. ACT staat voor Acceptance and Commitment Therapy en is een relatief nieuwe vorm van gedragstherapie die antwoord probeert te geven op de levensvragen waarmee mensen worstelen.

Stuur een Whatsapp naar Kelly