Wat is nou gezond

Persoonlijk voedingsschema

Gezonde voeding kan niet ontbreken wanneer we het hebben over leefstijlverandering. Maar wat is nou gezond en wat niet? 

Wat heeft jouw lijf nodig? 

We zijn niet allemaal hetzelfde en hebben ook niet dezelfde routines. En dus is ons energieverbruik ook uniek. Wil je minder koolhydraten eten of juist meer eiwitten?

In een persoonlijk voedingsschema kun je al je wensen laten meewegen. Ook kun je voedingsmiddelen eruit halen, bijvoorbeeld omdat je allergisch bent of gewoon simpelweg omdat je iets niet lust. Hoe makkelijk is dat? Zelf niet meer nadenken en puzzelen maar elke week een schema krijgen met voorbedachte menu’s én een boodschappenlijst! 

De juiste voeding is essentieel voor een goede lichamelijke en mentale gezondheid. Met een voedingsschema op maat ga jij zelf aan de slag met het ontwikkelen van een gezond voedingspatroon dat bij jou past op de lange termijn. Geen crashdieet, maar op een gezonde manier eten zoals dat bij jou past.

Op maat gemaakt

Jouw eigen voedingsschema

Healthcare Assist kan ´Fitchef` menu’s aanbieden die op maat gemaakt en volledig afgestemd zijn op jouw behoeften, doelen en wensen. Het persoonlijke voedingsplan houdt dus rekening met jouw doelen (b.v. afvallen/sportprestaties verbeteren), jouw voorkeuren (b.v. vegan/vegetarisch) en eventuele allergieën (b.v. noten/gluten/lactose). Een voedingsschema, écht op maat gemaakt dus.  Voor ieder lichaam en ieder doel is er een persoonlijk voedingsschema. Iedereen is anders.

Maar dat is niet alles: je krijgt namelijk automatisch een boodschappenlijst meegestuurd. Dat betekent dat je precies op een rijtje hebt staat wat je moet kopen en hoeveel. Je koopt dus nooit meer te veel of te weinig eten: in het voedingsschema staat precies wat je lichaam nodig heeft om je doel te bereiken.

Dat is niet alleen beter voor je lijf, maar ook stukken goedkoper! Met een boodschappenlijst kom je namelijk ook minder snel in de verleiding om ongezonde producten te kopen. En heb je een keer geen zin in het eten wat Healthcare Assist voor jou heeft bedacht, dan kun je zo van recept wisselen zonder dat je doel of voorkeur wordt gewijzigd.

Stuur een Whatsapp naar Kelly