In het mooie pand aan de Herenweg 103A hebben Sven, een van de eigenaren van deze studio, en Kelly, eigenaar Healthcare Assist, onlangs het huurcontract met elkaar getekend.

Waarom bij Fit20?

Healthcare Assist richt zich met name op preventieve gezondheidszorg, Fit20 doet dit net zo. Hiermee zijn we complementair aan elkaar en vragen we samen meer aandacht voor de algehele gezondheid. Fit20 is een studio die gespecialiseerd is in de ‘minimale effectieve dosis’ training. Recent onderzoek (https://lnkd.in/e9t5WqVY) bewijst dat je met één keer trainen per week je spierkracht significant kan verbeteren. Sterke spieren raken minder snel vermoeid en verkleinen de kans op overbelasting en blessures. Het risico op een valpartij vermindert omdat de spieren de gewrichten meer ondersteunen en meer gewicht kunnen opvangen. Je blijft langer zelfredzaam met sterke armen en benen.

En zorgen dat mensen langer zelfredzaam blijven is een van de doelen van preventie! Omdat preventie niet alleen uit bewegen bestaat is het ook belangrijk je normaal waarden te kennen.

Weet jij wat cholesterol precies is en hoe hoog deze waarden mag zijn? Van een te hoog cholesterol merk en voel je vaak niks maar het vergroot wel je kans op hart- en vaatziekten.

Mocht je lekker bezig zijn bij Fit20, loop dan ook even een deurtje verder voor een Health Check. Voorkomen is beter dan genezen!

 

Stuur een Whatsapp naar Kelly