Bestel producten

Bestel Vitaily supplementen

Gezond en gelukkig oud worden is topsport geworden in de moderne onnatuurlijke maatschappij. De twee belangrijkste uitdagingen zijn:

1. weg te halen wat het lichaam niet nodig heeft, zoals chronische overprikkeling en chronische stress

2. toe te voegen wat het lichaam wel nodig heeft, zoals diepe ontspanning, beweging en de juiste voedingsstoffen

Heb jij Vitaily al besteld? Gebruik onderstaande link en vul de actiecode healthcareassist in voor € 10,- korting.

Vitaily bundelt gezond en gemak in één. Een maanddoos bevat 30 dagzakjes en een dagzakje bevat 4 supplementen, namelijk:

  • 2 tabletten (met magnesium, selenium en jodium, vitamine B12 en zink)
  • 2 capsules (met omega 3, vitamine D3 en vitamine K2)

Suppletie van deze sleutelstoffen is een essentiële aanvulling op het moderne leven en een zinvolle investering in de vitaliteit, zowel vandaag als richting de toekomst.

Bestel Beauty Producten

Je huid is een spiegel van je gezondheid. Ontstekingen, voedingstekorten, allergieën, hormonale disbalans en auto-immuunziekten kunnen zich allemaal manifesteren in de vorm van huiduitslag, roodheid, zwelling, droogheid en jeuk. Ook je leefstijl heeft invloed op de conditie van je huid. Voeding, slaap en stress kunnen allemaal de gezondheid van je huid beïnvloeden. Uitgangspunt voor een optimale gezondheid is een goede leefstijl.

Ondersteuning door middel van natuurlijke verzorgingsproducten kan hier een mooie aanvulling op zijn. Via de webshop van ‘Forever’ kun je daarom ook natuurlijke beautyproducten bij mij kopen!

Aloë vera wordt nog steeds gebruikt als medisch hulpmiddel, onder andere voor de heling van wondjes, bij huidaandoeningen en bij diabetes. Ook zouden de blaadjes van de Aloë vera-plant, die de genezende stoffen bevatten, bij brandwonden en psoriasis kunnen helpen.

Stuur een Whatsapp naar Kelly