Bestel producten
Bestel een leefstijl DNA test
Aanleg en gezondheid zijn sterk met elkaar verbonden. Je kunt aanleg hebben voor een hoog cholesterol of het kan genetisch bepaald zijn dat je foliumzuur slecht opneemt. Met een DNA leefstijltest breng je jouw aanleg in beeld. De concrete tips helpen je hier vervolgens naar te handelen.
Wat de Leefstijl-Gene Pro bijzonder maakt is dat er naar nog veel meer wordt gekeken dan alleen leefstijl. De onderzoekers in het laboratorium halen uit hetzelfde sample nog veel meer informatie. Het is al de uitgebreidste leefstijltest die er bestaat en je komt zo ook meer te weten over je afkomst, persoonlijke eigenschappen en het microbioom van je mond, je mondgezondheid.
Om al deze informatie in kaart te brengen wordt jouw gehele DNA in beeld gebracht, whole genome sequencing. Door deze aanpak speelt de test ook in op toekomstige ontwikkelingen, onderzoek op het vlak van genetica staat namelijk niet stil. Door whole genome sequencing kunnen later nieuwe inzichten vertaald worden naar extra adviezen.
Concreet: jij kunt elke maand een gratis update verwachten met een nieuwe analyse!
Kom er zelf achter welke voeding je beter kunt vermijden
Er zijn veel mensen met vervelende onbegrepen klachten. Een mogelijke oorzaak van deze ongemakken kan een intolerantie zijn. Omdat een intolerantie niet altijd direct klachten geeft maar meestal pas na een tijdje, zijn er waarschijnlijk meer klachten toe te schrijven aan een intolerantie dan aanvankelijk gedacht.
Bij een intolerantie test wordt er gekeken of er specifieke antistoffen (IgG) overmatig aangemaakt worden. Als je langdurig voedingsmiddelen blijft eten die een reactie veroorzaken, kan dit tot de volgende meest voorkomende symptomen leiden: vermoeidheid, een opgeblazen gevoel, buikkrampen, aanhoudende jeuk, hoofdpijn, migraine en acne.
Je kunt voor veel verschillende voedingsmiddelen een intolerantie ontwikkelen. Daarom meten we bij deze test het meeste aantal voedingsmiddelen. Daarnaast is het belangrijk dat alle voedingsmiddelen goed gespecificeerd zijn. Het kan namelijk zijn dat je niet goed tegen koemelk kunt maar bijvoorbeeld wel tegen geitenmelk, schapenmelk, buffelmelk, kokosmelk, amandelmelk of havermelk. Daarom is het belangrijk om specifieke voedingsmiddelen te analyseren, zodat we je alternatieven kunnen bieden mocht er een intolerantie waargenomen worden.